29 Temmuz 2013 Pazartesi

Bu Tuluma Kuşlar Konmuş

Bence tulumlar büyük kurtarıcı..etek ya da pantolon giydiğinizde yaşadığınız üst bulma sorununa süper çözüm, son dönemde de neredeyse her markada çeşit çeşit renk renk tulum var, ben de bir kaç tane aldım, bu tulumu çok sevdiğim biriyle aldım ve severek kullanıyorum. 









Tulum: T-Box
Çanta: David Jones
Ayakkabı: H&M

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Kendin Yap: Tırnak Süsleme


İnternette, kolay rastlayamayacağınız yerlerden tırnak süsleme "nail art" ile ilgili biraz resim buldum. En güzel yanı basamak basamak anlatılabiliyor olması:). Bu yazı en çok Avrupa' nın işine gelecek, çünkü hem daha ilgili, hem daha yetenekli. Ben genelde French kullanıyorum. Hoş onu da kendim yapamıyorum :). Bu arada manikür yapan her yer istediğiniz kadar güzel yapar mı bilmem ama manikür yapmadan da French oje sürebiliyor. Ankara' da Ali Gür, Antares şubesinin manikürü çok başarılı. Ayda birkaç defa Ankara' da olduğum için manikürü orada hallediyorum. Saç kesimi içinse Ragıp Tüzün, Yenimahalle' de Hair Professional adlı yer favorim. Gelgelelim İstanbul' a... Saç kesimimi riske atmıyorum. Ankara' da halletmeye devam edeceğim. Ama manikürde Erdem Kramer Akademi' yi denedim. Uzun yıllardır manikür yaptırdığım için çok da aman aman gelmedi o gün. Belki de sorun bende :). Ama en kısa zamanda Kanyon- Metro City arasında alt geçitte sadece manikür ve pedikür için açılmış bir yer gördüm, orayı deneyeceğim:). Ali Gür' de manikür 30-40 TL şubeye göre değişiyor, ile göre de. Erdem Kramer Akademi' de 30 TL. Pedikürü çok sık yaptırmıyorum özellikle yazın yaptırıyorum. Deneyeceğimden bahsettiğim manikür- pedikür merkezinde ise manikür+ pedikür 55 TL idi, doğru hatırlıyorsam :)... Yapımı kolay birkaç nail art:













 Fotograflar pinterest, trendabl gibi sosyal paylasim sitelerine aittir. 
Sevgiler. Asya.

23 Temmuz 2013 Salı

Bir Küçük Gezinti..:)

Ankara'ya geldim nihayet, İstanbul'da yaşayıp Ankara hasreti çeken kaç kişi var hiç bilmemekle beraber evimi öyle çok özlemişim ki kaç gündür dışarı çıkmıyorum. Asya'nın aksine bir tembellik bir hımbıllık var bende sormayın :) Bugün biraz çıkıp az buçuk vitrin bakayım dedim. Penti'de harika şeyler var bikiniler indirimdeyken almadan olmazdı :) Kırmızı push up üstlü biri, diğeri ise çiçekli, her ikisi de askısız modeller -yanarken ip izi istemiyorum- -haa tatil planı var mı ufukta, yok valla-



Kızılay İş Merkezi'nde sanırım 7.katta Ay'Da Cafe var(mış). Terasını beğendim, güzel zaman geçirilebilecek bir yer. Servisine de diyeceğim yok. Hatta biri beni kahvaltıya götürse ya şuraya :) Peki ben bugün için ne giydim:








Üst : Pull&Bear
Pantolon: Mango
Çanta: DSN
Ayakkabı: LCW

Neonizm

Bugün çok sade bir şekilde siyah beyaz takıldım ama yıldız parçam herkesin tanıdık tanımadık sorduğu tek şey kolyemdi. MetroCity nin altında Stylish diye bir yerden indirimde aldim. Çok güzel şeyler var ve fiyatlar inanılmaz uygun! Bakmanızı tavsiye ederim:) 
Sevgiler. Asya.

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Yine Turuncu

Bu yıl benim rengim kesinlikle turuncu. Ayakkabi, tshirt, canta, pantolon... Doyamıyorum turuncuya. Cok da tatlı tonlarını keşfettim:). Üzerimdeki turuncu bir erkek reyonu tshirtü :) L beden ayrıca. Ama şık, dikkat çeken ve hoş renkleri gerçekten iyi parçalari bedeninizle sınırlamayın. Bu tshirtün S bedeni cuk oturabilirdi üzerime ama hizmet etmezdi layığıyla :). Büyük beden kıyafet almak istemeyebilirsiniz ama babanızın, abinizin, erkek arkadaşınızın dolabına bir göz atın derim. Ben 15 yaşında ama 1.80' li boylardaki erkek kardeşimin bile dolabından bir şeyler buluyorum. Hem rahat hem de tayt ve şortlarla güzel kombinler yapılabiliyor. Pantolonuma aşığım. İndirimden aldım ama hatrı sayılır bir fiyata mal oldu. 1 haftadır da 2 kez giydim :)







Tshirt Scotch& Soda
Pantolon Balmain
Babet Topshop 
Çanta Matraş
Küpe Koton






18 Temmuz 2013 Perşembe

Candy Crush Beniiim

Bugün güzel bir gün :). Erkek arkadaşım ve ablasıyla biraz alışveriş yaptık sonra yemek ve dondurma falan yedik. Acıbadem' de bulustuk önce, biraz gezindik hava baya güzeldi. Sonra Koşuyolu Saray Muhallebicisine gittik. Koşuyolu' nda favori iki yerim var ama dün çok açtık valla dayanamadık:). Eğer yolunuz düşerse ikisi de birbirine çok yakin, Look cafe ve Ceviz Ağacı. Look' ta feraye manti şiddetle tavsiyem. Bir de Müzeyyen var, rakı-balık için ideal ötesi, şirin mi şirin. Buralari gittikçe sizle daha detayli paylaşacağım. Saray' da ızgara tavuklu salata yedim. Sunumu şahane idi.


Kalorisi az, doyurucu ve temiz :)
Sonra birkaç blok ötede Kahve Dünyası' na gittik. Orada yoğurtlu dondurmayi denedim. Çikolata delisi biri olarak tadi çok tatmin edici değil ama danone gibi, şekerli, yoğurdu pek fark etmiyorsunuz. Eğer alacaksanız meyve ve meyve soslari ilave ettirmelisiniz:)

Gelgelelim bugün ne giydim, neden başlık candy crush :)





Tshirt Stefanel
Pantolon LTB
Ayakkabi SKA (Vepa' 62)
Kolye Koton 
Sevgiler. Asya.


17 Temmuz 2013 Çarşamba

Diorshow Iconic Overcurl Mascara..




Bu kıvırma iddiasındaki maskarayı Moskova dönüşü Duty Free den almıştım. 27€ fiyatı vardı. Dior dan maskara alma hayalim vardı hep lakin sıra gelmiyordu. Fırsat bulmuşken alayım dedim. Peki aldım da ne oldu;

+ Süper, süper, süper..
+ Kaşık şeklindeki fırçasıyla gerçekten kirpiklerini kıvırıyor.
+ Kirpikler yapış yapış olmuyor, ağırlaşmıyor.
+ Çabuk kuruyor.
+ Gün içinde akmıyor, dökülmüyor, kaşlarımın altına bulaşmıyor.
+ Kıvrık ve bir miktar daha uzun kirpikleriniz oluyor.
+ Şu an itibariyle favori maskara ilan etmiş bulunmaktayım, yine yeniden severek alırım.

avrupa ♪♫♪







Tripcan İstanbul

Gunesli-yagmurlu tripli İstanbul havasindan merhaba:)
Gece İstanbul' a ayak bastim, yagmurlu olacagini tahmin edemeden. Hatta yolcuklukta nasildim, Allah akil fikir versin bana:(

M&S terliklerim suan indirimde 9.95 e dusmus cok da guzel renkleri var. Gerci ben bir Havaianas tutkunuyum senelerdir seve seve kullaniyor ve es dost herkese oneriyorum ama:). Bunlar da guzel gorunumlu ve kullanisli acikcasi. Yildizli pijama pantolonum Mudo Smart Look' tan. 
Bugun akli basinda bir kombin yaptim. Hava yagarsa, ceket; isinirsa tshirtle kalacagim ne de olsa sutten agzim fena yandi :))
Bu kolyeyi cok seviyorum aldigim gunden beri bikmadan usanmadan takiyorum. En cok da yesil ceketimle kullaniyorum. 
Ceket Beymen gecen yil SS koleksiyonundan, ayni modelin pembesi de var.
Pantolonum M&S super strech modeli.
Kolyem İpekyol
Sevgiler. Asya.