5 Temmuz 2014 Cumartesi

Bu Şu O Aralar :)

Bu aralar ne yapıyoruz? Neden kaybolduk? Aslında niyetimiz kaybolmak değildi. Lakin bir süre koşturmaca, sonrasında blogger kapandı, kapanacak, geri gelecek, açılacak, o, bu, şu derken geçti aylar, geldi yaz, yaklaştı benim düğün yazmak yine bir hayal oldu bana :) Ha Asya nerelerde acaba gezmekten tozmaktan yazamıyor o tembel öğrenci; Sanırım onu bir tatil yazısıyla görürüz aramızda :)


Dönemi kapatmadan sevgili kızlarımın da katkılarıyla güzel bir kına yaptık, döktük kurtları :) Sonrasında mezun olan kızlarımla da ayrıca bir kına yaptık derken elime kaç kere kına yakıldı bilmiyorum :) 


Fırsat buldukça kankato pöt ile geziyor tozuyoruz :) Sevgilinin askerde olmasından faydalanmak ayıp olmaz değil mi? Hem onun için de çalışıyorum, kendime aldığım kadar olmasa da onun da ayakkabı sayısına katkım yadsınamaz bence :)


Sonra kankato ile lensleri taktık. Dünya aynı dünya ne renk baksan değişmiyor :) Bausch&Lomb, Fresh Look denemiş biri olarak diyebilirim ki en doğal ve rahat lensi buldum: Solotica Natural Colors, bendeki rengi quartzo, pötünki esmeralda :)


Bu arada ailem canım ailem, Ankara'yı ziyaret eden kankato, sürekli konuşulan ev, tadilat, gelinlik, düğün muhabbetleri, düğünümüz için yapılan İstanbul'dan taşınan lavanta kutucukları..


Durmadan yapılan, çizilen, silinen dolap taslakları, evyeler, dolap kulpları, fayans, duşakabin seçimleri ve hepsini kocadan uzakta yapmak..


Saçım nasıl olacak, duvağım nasıl olacak, kocam düğünde ne giyecek, şu masa, bu sandalye, şu koltuk, bu sehpa sorunsalları..


Evimizin tadilatı için bitmek bilmeyen ölçmeler, tekrar tekrar eve gidip bakmacalar..Su, elektrik abonelik işlemleri, uzayan kuyruklar, sürekli para isteyen sistemler..

Velhasıl yorgunum, yorgunuz, yorgunlar..Ve daha çok iş var. Kocam gelsin kalan işleri yapsın diye hasretle yolunu gözlemekteyim. :D

Avrupa..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kafamda soru işaretleri?