21 Ocak 2015 Çarşamba

Microblanding Denen Şey :)


Resimdeki kaşlar benim, her ikisi de :) Gülay Öztürk e instagram yoluyla ulaştım, bu işlemi yaklaşık 1 senedir yaptırmak istiyordum çünkü kaşlarımı boyamaktan bıkmış usanmış idim. Yeşilköy İstasyon Caddesinde Pink Art, öncelikle bir krem sürülüyor -ki bence acıyı azalttığı falan yok- sonrasında bir şablon çizilerek uygulama yapılıyor, kıl tekniği ile çalışıldı, ben ilk işlemden sonra pek emin olamamıştım güzelliği ile ilgili ancak 1 ay sonra rötuş işlemi için tekrar gittim ve sonrasında ilk günkünden çok daha mutlu ayrıldım salondan. Ellerinize ve emeğinize sağlık..Yaşasın kaşları boyamadan geçen günler :) Salonu arayıp randevu alabilir, instagramda takip ederek yaptığı diğer işleri de görebilirsiniz.

Sabah-Akşam Rutinim

Cilt temizliği önemli bir konu, profesyonel bir bakım falan yaptırmıyorum, daha yaşım genç ne gerek var diyorum :) En çok dikkat ettiğim nokta "makyajlı uyumamak". Her akşam bir kaç ürünle tekrar ettiğim bir rutinim var, aksattığım zamanlar hemen fark ediyorum cildimdeki değişimi...Sanırım cilt ürünleri uzun vadede düzenli kullanılmadığı takdirde çok etkili olup mucizeler yaratmıyor :)


La Roche Posay ürünlerinden daha önce de bahsetmiştim. Akşamları yatmadan önce sağdan sola doğru sırayla ürünleri kullanıyorum. Effaclar serisi yağlı ciltlere özel, benim için biçilmiş kaftan, en baştaki yüz yıkama jeli, benim için çok yeterli bir ürün, düzenli kullanımda gerçekten cildimdeki parlamayı, yağlanmayı azaltıyor epeyce..İkinci aşama tonik, aynı serinin toniği ürün, yıkama sonrası tonikle bir güzel siliyorum yüzümü. Üçüncü aşama nemlendirme, La Roche un bu nemlendiricisini de çok başarılı buluyorum, bittikçe alıyorum, yüzünüz yağlanmıyor hatta adı üstünde Effaclar mat, cildinizi matlaştırıyor. Göz altı için kullandığım kremin bir faydası var mı bilmiyorum ama yine de sürüyorum :) Son olarak da dudaklarıma nemlendirici sürüyorum, bu dudak nemlendiricisi de çok sevdiğim bir ürün olmadı, tekrar almayacağım.


Sabahları işe erken gittiğim için öyle uzun uzun uğraşamıyorum, yüzümü öylesine bir yıkayıp, termal su ile siliyorum, shiseido nun BB kremi ile hem nemlendiriyorum, hem renklendiriyorum, Blistex Mentollü ise üstüne rakip tanımayan bir dudak bakım ürünü benim için :)


Yine uykuyu çok sevdiğim için uzun uzun makyaj da yapamıyorum, günlük olarak kullandığım ürünler bunlar, göz altı kapatıcısı tenimle aynı renkte, Balm'ın Mary-Lou Manizer aydınlatıcı -canım nereye sürmek isterse sürüyorum, çok amaçlı bir ürün-, allığım Nars Exhibit A, maskarayı bittikçe değiştiriyorum ama bu ikinci kez DiorShow Iconic Overcurl alışım ve kullanışım, seviyorum bu ürünü, bundan önceki YSL Shocking idi, o da başarılı bir üründü, benim gönlüm Dior da o yüzden başkasını ne kadar beğensem de yerine koyamıyorum galiba :)

Bu da böyle bir post oldu, okul koşturmacası içinde pek yazamıyorum affola, öpücükler, sevgiler...

Avrupa