15 Şubat 2014 Cumartesi

Deli Miyiz Ki?



Biraz geç olsa da paylaşayım dedim bu fotoğraf karesini :) Sonbaharda evlenmeyi planlayan ben Evlilik Fuarlarını gezerken bir de böyle garip faaliyetlere atlamış buluyorum bizi aniden :) Geç olsun güç olmasın, her zaman sevelim sevilelim, sevginin olduğu yerde her şey güzel oluyor, Sevgililer Günü kutlu olsun :)

PötPöt benim ev arkadaşım :) Onun ile maceralarımız bitmiyor desek yeridir. Örneğin sevgililer uzakta olunca yapacakta bir şey yok bari kuaföre gidelim deyip Brezilya Fönü yaptırmak için Mecidiyeköy otobüsünde 2.30 saat geçirdik, delirmek üzereyken inip sağanak yağışta yürüdük, kuaföre yetişemeyince onu iptal edip Cevahir Avm de saçma sapan bir yemek yedik..Falan filan eğlenmeyi unutmamak gerek! 

Bu arada Asya nerelerdesin??

DermoEczanem



Sanırım alışverişimin %70ini online yapar oldum, çıkıp gezecek vakit bırakmayacak bir tempo olunca böyle oluyormuş demek ki..Organix şampuanı öyle elimin altında her yerde bulamıyorum. Ev arkadaşım PötPöt ile sevdik, kullanıyoruz, saçlarımıza iyi geliyor diye düşünüyor, almaya devam ediyoruz. Sitede 3 Organix ürünü alana saç maskesi hediyesi varken bir kaç tane daha alalım dedik :) Ben bu postta ne alırsak alalım hızlıca ulaştıran, her aşamada bilgilendirme maili atan DermoEczanem sitesini kullanmanızı tavsiye edeceğim. İnternet alışverişlerinde en önemsediğim şey ürünün "Ehhh yeter artık ne zaman gelecek?" moduna yaklaşmadan gelmesi, bir kaç seferdir bu siteyi kullanıyorum ve çok memnunum. Hızlı, özenli çalışıyorlar bence..Tabii bu benim şahsi kanaatim :)