24 Aralık 2013 Salı

Salopet..:)

Benim çocukluğum bunun içinde geçti, geçti mi, hiç hatırlamıyorum :) Ben bu bahçıvan denen modele bayılıyorum, bitiyorum, bıraksalar hiç çıkarmayacağım, hele ki çok sevdiğim birinin hediyesi olunca giydikçe giyiyorum :) 




Ayakkabı: Superga
Salopet: Mango
Gömlek: Mudo
Bluz: Oxxo

Noel Baba bize neler getirdin?

Aralık ayının son günlerini yaşarken her yerde yılbaşı telaşı var, bizim eve de bir noel baba geldi ziyarete, biraz erken oldu ama olsun, biz onu çok sevdik :)





















Avrupadan sevgilerle...

20 Aralık 2013 Cuma

Brezilya Fönü Macerası

Brezilya fönü yaptırmak aklıma nereden geldi? Sitelerde dolaşırken gördüm, dedim şunu bir de ben yaptırayım herkes memnun :) Tabii bu postu hazırlayana kadar 3 küsür ay oldu :) Yaptırmadan önce yıkayıp çıkamayan biriydim, saçlarım çok kıvırcık değil dalgalı da değil, yarı dalgalı yarı düz garip bir saç:


Lakin yaptırdıktan sonra oldukça kullanışlı oldu, yıkadıktan sonra iyice kurutursanız gerçekten fönlüymüşçesine kullanabiliyorsunuz. Saçlarını sürekli düzleştiren biri olarak gayet memnun kaldım bu durumdan..Normal şampuan kullanamıyorsunuz sülfatsız olması gerekiyor, bu şampuanların fiyatının da maşallahı var en uygunu Gratis lerde satılan Nude marka şampuan, ben bu süreçte hep onu kullandım. Son bir kaç haftadır artık eskisi kadar düz değil ama yine de yıkayıp kurutup çıkabiliyorum, tamamen bozuldu gitti diyemem :) Üç gün boyunca kuaföre gitmedim ben, yaptırmaya gittim, saçım özel bir şampuanla yıkandı, ilaç sürüldü, önce fönle sonra düzleştiriciyle düzleştirildi, kuaför bey "Saçlarını en az üç gün yıkama ve her gün bir kaç kez düzleştir, toka falan takma, kulağının arkasına atma" dedi. En zor kısım bu kısımdı, evde yağlı saçlarla toplayamadan dolaşmaktan yorulmuştum valla..Lakin iyi ki yaptırmışım, diyeceğim o ki varsa fikriniz hiç düşünmeyin ama paraya birazcık kıyın güvendiğiniz bir yere yaptırın..

Not: Ben hiç bilmediğim bir salona şehir fırsatı kuponuyla gittim. Gittiğim kuaför ucuz ürünle yapılan fönün kupona dahil olduğunu söyledi, Lisse Design diye bir ürünle yaparsa ekstra ücret ödemem gerektiğini söyledi. Tamam bari iyisi olsun dedim, şansıma kötü bir şey gelmedi saçlarımın başına, siz bana bakmayın, bildiğiniz yerlere gidin! Bu da sonraki üç günden kareler:


Sevgiler Avrupa..

Tanıtım Çekimleri Vol. 5

En çok sevdiğimiz şey fotoğraf çekilmek!!! Hadi bir tane daha :)
















Tanıtım Çekimleri Vol. 4

Uzun bi aradan sonra artık döndük bu kez kesin:)...
Blog kurma aşamasındayken yaptığımız gibi çekimlerimizle yine karşınızdayız, bakalım beğenecek misiniz?